Tavoitteita

Forever Project on saanut nimensä siitä, että nämä meikäläisen laihdutus- ja kuntoprojektit ovat aina kuuluneet osaksi elämääni. Osa on onnistunut, osa ei. Olisi ihanaa, jos voisin näin melkein kolmikymppisenä hyväksyä kroppani sellaisena, kun se on. Eli tällä hetkellä paljon isompana kuin koskaan elämässäni. Vuosien mittaan olen tullut paljon armollisemmaksi itselleni eikä tämmönen ”kevyt” kymmenen kilon painonnousu saa elämään luisumaan raiteiltaan niin kuin joskus aiemmin elämässä vaan tiedän, että tälläistä sattuu ja syitä siihen on monia.

Vuonna 2013 osallistuin erääseen nettivalmennukseen, joka sai minut nauttimaan kuntosalitreenistä, tavoitteellisesta urheilusta ja jonka avulla sain hyviä tuloksia – ulkoisesti. Kroppani meni kuitenkin sekaisin liiallisesta treenistä ja liian vähäisestä syömisestä. Näytin pirun hyvältä, mutta hormonitoimintani oli sekaisin melkein vuoden. Mentaalipuolella taas menin semmoiseen moodiin, missä ajattelin vain ruokaa ja seuraavaa ateriaa, makroja, treenejä ja treenejä. Elämäni oli vähän katkolla normaalista ja niin kuin arvata saattaa, palatessani ns. normaalirytmiin, paino alkoi nousemaan. Pieni painonnousu ei haitannut, koska fiilis oli hyvä ja treenit kulki! Kesän 2014 kävin festareilla, deittailin, söin jätskiä, join viiniä, treenasin ja kävin lenkillä.  Täydellinen balanssi siis!

Onnistuin kuitenkin murtamaan kylkiluuni ja olin kaksi kuukautta liikuntakiellossa. Satun olemaan sellainen tyyppi, että jos en pääse liikkumaan niin sitten myös syön tosi huonosti. Semmonen täysillä tai ei mitään -ihminen 😀 Eli siitä asti homma on vähän niin kuin luisunut kohti tätä pistettä. Väliin mahtui parisuhde, jossa säännölliset rutiinit oli mahdottomuus, ravintolassa käyminen sääntö ennemmin kuin poikkeus ja toki myös sen suhteen tuoma stressi ja ahdistus. Eron jälkeen elämäntavat on lähtenyt vielä enemmän käsistä ollessani pidemmällä saikulla ja liikuntakiellossa. Semmonen honeymoon sinkkuuden kanssa!

Ryhtiliike on paikallaan ja haluan päästä siihen tilanteeseen, jossa olin vuoden 2014 kesällä eli elämäntavat olivat terveelliset, mutta en unohtanut elämistä. Erona kahden vuoden takaiseen tilanteeseen on toki se, että olen nyt onnellisempi ja henkisesti tasapainoisempi. Motivaatio on myös kohdillaan, koska vuonna 2017 minulla on aikaa keskittyä itseeni täysillä.

Translation: Been here before but now motivated than ever. I will do this! Year 2017 will be more epic than ever and I’ll be back in shape like I was in 2o14. It’s all about balance. <3

Leave A Reply

* All fields are required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.