CHANGE 9

Ystäväni suosittelivat minulle jo aiemmin tuotetta/ohjelmaa, joka antaa hyvän startin elämäntapamuutokseen. Aloitan sen tänään!

CHANGE 9 eli tuttavallisemmin C9 on yhdeksän päivän mittainen ohjelma, joka auttaa käynnistämään kropan kohti varsinaista muutosta ja terveempää, optimaalista minää. Sen ajan noudatetaan tiettyä rutiinia. Ensimmäiset kaksi päivää menee tavallaan paastolla, mutta kolmantena päivänä mukaan tulee yksi lämmin ateria. Nälkää ei ole tarkoitus nähdä, joten päivittäin saa syödä tiettyjä kasviksia ja hedelmiä ilman rajoituksia. Paketissa tulee mukana tärkeitä työkaluja ja tuotteita, jotka auttaa yhdeksän päivän ajan.

Mukana on tottakai Foreverin Aloe Vera, joka on nykyään osa päivittäistä aamurutiiniani. Mukana on myös soijaproteiinipohjainen Forever Ultra shake, jonka voi sekoittaa esim. smoothieen mukaan ja juoda esim. välipalana, aamupalana tai iltapalana. En ole vuosiin ottanut mitään proteiinilisää, joten kiva kokeilla taas miten tämä tuote sopii minulle. Therm-lisäravinne antaa energiaboostin päivään ja auttaa jaksamaan. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Fiber on kuitujauhe, jotta ruoansulatus toimii optimaalisesti ja se auttaa pitämään olon kylläisenä. Vettä tulee juoda vähintään 2 litraa, ja se tuskin tuottaa ongelmia – pyrin nykyään siihen joka päivä.

Mukaan tulee myös ohjekirja, jonka kanssa selvitään jokaisesta päivästä. Itselleni tästä toivottavasti jää käteen säännöllisempi ruokarytmi ja runko, jolla pitäytyä järkevässä ja terveellisessä ruokailussa. Toki nesteiden lähtö ja näennäinen hoikistuminen auttaa pitämään motivaatiota yllä, jotta pääsen jatkamaan kohti tavoitetta. Tällä hetkellä farkut puristaa. 😀

Otan illalla mitat ja kuvat, mutta vaakaa en aio kytätä.

Translation: I’m testing Forever Living CHANGE 9 to get my motivation for a bigger transformation. Otherwise I have to buy new jeans.

 

 

Leave A Reply

* All fields are required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.