C9: Päivät 1-2

Minua aina kauhistuttaa ajatus todella vähäkalorisesta ja niukasta ”kuurista”, joten olin kaikista epäileväisin C9:ssä niiden kahden enimmäisen päivän suhteen, jolloin ei käytännössä syödä muuta kuin raakoja kasviksia. Olen totuttanut kroppani tiettyyn ruokamäärään ja rutiiniin, joten olin aivan varma, että olen lähellä kuolemaa jo ensimmäisen päivän iltana. Myös kahvittomuus pelotti, koska yleensä saan aika järkyttävän päänsäryn, jos olen aamun juomatta kahvia.

Toisin kävi! Nälkä yllätti eilen salin jälkeen, mutta selätin sen suurella annoksella smoothieta. Se sisälsi mansikkaa, pinaattia, selleriä ja vähän omenaa. Nukuin naurettavan hyvät yöunet ja toisen päivän aamuna olin täynnä energiaa. Tänään kävin duunin jälkeen matolla, ja vaikka nälkä vaivasi ennen salia niin pääsin kyllä vetämään aika hyvän 30min intervallijuoksun ja 15min reippaan kävelyn. Salin jälkeen smoothieainekset (selleri, pinaatti, mansikka, päärynä) koneeseen ja puolikas kukkakaali huiviin. Oli pakko laittaa muutama tippa tabascoa kukkakaalin sekaan, että saa vähän tulta ruokaan.

Otin ensimmäisenä päivänä mitat eri kehoni osista ja saatoin ehkä dorkasti yllättyä siitä, että miten nopeasti kroppa levenee, kun jättää säännölliset rutiinit ja syö miten sattuu. 😀 Pelkästään lantio on ottanut 6 lisäsenttiä. Noh, syy farkkujen puristamiselle löytyi.. Ihana kuitenkin huomata, ettei tämä massenna yhtään vaan osaan nauraa asialle. Syksy oli riehakas ja nautin vapaudesta tehdä just sitä mikä tuntuu hyvältä. Valitettavasti en kuulu siihen jengiin, joka voi syödä ja juoda mitä vaan, olla liikkumatta ja silti pysyä koossa 36-38. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan, uskon vakaasti, että kun säännöllinen liikuntarytmi löytyy niin kroppakin alkaa muovautua siihen suuntaan.
Hyvällä fiiliksellä mennään siis kolmanteen päivään! Tein äsken kaksi satsia lounasta enkä malta odottaa, että pääsen syömään lämmintä ruokaa.

Translation: Second day of the CHANGE 9 is done. Feeling super good and energized. Can’t wait for tommorrow and the first proper meal.

Leave A Reply

* All fields are required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.