C9: Päivät 3-4

Ah vihdoinkin lämmintä ruokaa!

Tein edellispäivänä valmiiksi eväät, joten oli helppo vain lämmittää annos mikrossa ja repiä vähän salaattia vierelle. Odotin lounasta kuin kuuta nousevaa, koska onnistuin feilaamaan täydellisesti aamupalan ohjeen. Luulin, että ainoana erona kahteen ensimmäiseen päivään on tuo lounas, mutta todellisuudessa myös aamupalalla olisi pitänyt juoda Ultra Shake. 😀 Ei mikään ihme, että oli nälkä. Noh, korjasin sen ottamalla ennen salitreeniä yhden shaken pelkän mantelimaidon kanssa.

Treeni meni keskiviikkona todella hyvin. On ihana huomata, että vaikka salitaukoa on ollut niin voimatasot eivät ole dropanneet ihan totaalisesti vaan uskon, että parissa viikossa ne nousee. Tänään torstaina taas juoksumatolla jalat olivat ihan pökkelöt ja ei oikein jaksanut vetää kuin puolisen tuntia. Laitan erilliseen postaukseen vähän enemmän treenijuttuja.

Herkullinen lounaani näinä päivinä oli tosiaan itselleni hyvinkin tuttu setti. Tässä oli kaloreita vajaa 550kcal ja makrotkin meni aika näppärästi. Huomenna sitten jotain muuta!

Quorn-pasta

75g tummaa pennepastaa

Kastike
150g Quorn-rouhetta
2dl tomaattimurskaa (luomu)
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1-2 chiliä oman mieltymyksen mukaan
1dl herkkusieniä
Basilikaa
Pippuria
Vettä sen verran, että kastike on juoksevaa

Voilá!

Translation: Days 3 and 4 has been quite nice, no more fasting so I have more energy to workout. Food has been very basic pasta with quorn mushroom sauce with tomato base.

Leave A Reply

* All fields are required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.