C9: 5. päivä ja loppiainen pakkassäässä

Ihanaa loppiaista! Aikamoisen sään laittoivat meille?

Aamulla mittari näyttin-23c, mutta jotta saisin aamupalaa, oli puettava päälle ja lähdettävä ulos. Onneksi olen tähän 28 vuoden ikään mennessä ymmärtänyt, että talvi on todellakin vain pukeutumiskysymys, koska ulkona minulle tuli jopa vähän kuuma kaiken varustuksen alla. Kaupan jälkeen suuntasin vielä rantaan ihailemaan upeita maisemia ja se todella palkitsi.

Vietän loppiasta vanhempieni luona ja täällä oikein korostuu talven ihmemaa. Kävin pienellä happihyppelyllä lähistöllä, mutten tänään kyllä isommin aio liikkua. Elsa rakastaa lunta, muttei hänenkaan kanssa viitsi kauaa ulkona olla näillä keleillä.

Lounaaksi oli tänään äidin tekemää lohta, kasviksia ja kuskussia. Olen ollut nyt nelisen vuotta ilman mereneläviä, mutta joulukuussa söin ensimmäistä kertaa kalaa, ja olen nyt ajatellut, että voin sitä syödä jos jossain on tarjolla ja ns. juhlapyhinä.

Tänään olisi vielä tarkoitus tehdä vähän töitä, mutta muuten ottaa hyvin rennosti saunoen. Kunpa lumi ei lähtisi pois ja tämmöisiä aurinkoisia päiviä olisi nyt useammin, se vaikuttaa mielialaan ja energialeveleihin todella paljon!

Translation: Winter Wonderland in Helsinki. Feeling superb.

Leave A Reply

* All fields are required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.