C9 yhteenveto ja #30jatikis

Kun on mukavaa niin helposti jää nämä kirjoitteluhommat vähemmälle! Viime viikko oli yhtä hulabaloota eli työpäivien lisäksi jokaiselle illalle oli sovittuja menoja. Sain kuitenkin treenattua ihan kivasti ja ns. hyötyliikuntaa tuli myös harrastettua.

C9 loppui tiistaina ja sen jälkeen olen ottanut vähän rennommin rungon pysyessä kuitenkin aika samanlaisena. C9:n jälkeen olo on energisempi ja kevyempi. Senttejä lähti eniten vyötäröltä ja lantiolta, mutta painoa en tosiaan ottanut eikä sillä olekaan merkitystä. Sain C9:stä sen mitä lähdinkin tavoittelemaan eli freesimmän olon, motivaation syödä perusterveellisesti ja lisätä kasviksia ruokavalioon sekä ehdottomasti isoimpana liikunnan priorisointi. Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin. 🙂

Aion nyt jatkossa syödä aika samanlailla kuin C9:n aikaan, mutta lisään vähän kaloreita lämpimiin aterioihin.

  • Aaamupalasmoothie/ keitetty kananmuna + kaurapuuro
  • Lounas: lämmin ateria n. 350-450 kcal
  • Välipala: kasviksia tai hedelmä
  • Päivällinen: lämmin ateria n. 450kcal
  • Illallinen: Smoothie / munakas

Yritän syödä mahdollisimman paljon eväitä töissä, mutta kerran viikossa on hyvä poistua toimistolta muiden työkavereiden kanssa. 🙂

Pyrin tekemään sen 2-3 salitreeniä viikkoon, jotta kehitys pysyy hyvässä vauhdissa. Tämän lisäksi teen kestävyysharjoittelua juosten/hölkäten noin 3-4 kertaa viikkoon. Olen myös puhunut kollegan kanssa, että käytäisiin testaamassa sulkapalloa jonain viikkoina. Myös uinti kiinnostaisi säännöllisempänä aktiviteettina (koska olen ihan naurettavan huono uimaan pitkää matkaa hengästymättä, mummot vetelee helposti  ohi altaassa :D).

Tästä lähtee tosiaan se varsinainen projekti nimeltä #30jatikis. Tavoitteena olla 30-vuotiaana elämäni kunnossa eli olla vahvempi ja terveempi kuin koskaan aiemmin.

Translation: C9 ended on Tuesday and I got what I wanted: more lighter and fresh feeling and motivation to stay on track again. Now the main project, #30jatikis, starts. My goal is to be healthier and stronger than ever when I turn 30 (in two years).

Leave A Reply

* All fields are required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.